Koka poražena na gostovanju kod Zrinskog, slijedi im pauza u prvenstvu Foto: Martin Novosel

Koka poražena na gostovanju kod Zrinskog, slijedi im pauza u prvenstvu

vv | 14.4.2024. u 09:58h | Objavljeno u Sport

Varaždinska Koka gostovala je jučer kod Zrinskog u Čakovcu u sklopu 21. kola Prve HRL za žene i upisala poraz 30:26. Domaće rukometašice su bolje ušle u susret. Već u petoj minuti imale su prednost od četiri razlike (6:2) i iako je ta prednost varirala tijekom cijelog prvog dijela, ni u jednom je trenutku nisu ispustile. Nakon 30 minuta rezultat je bio 17:13 za Zrinski.

Ništa se bitno nije promijenilo ni u nastavku utakmice. Varaždinke su pokušavale dostići zaostatak, ali najbliže što su došle bilo je minus dva u 44. minuti (19:17). Zrinski nakon toga ponovno polako diže svoju prednost koju bez većih problema održava do samog kraja.

Selena Milošević bila ja najpreciznija u pobjedničkim redovima, a zabila je osam pogodaka, dok je kod Koke najbolja Lucija Jandrašić sa šest golova, Anđela Kristina Selak je zabila pet, a Una Ivančić četiri gola.

U idućem 22. kolu, Koka će biti slobodna i automatski joj se upisuje pobjeda od 10:0 protiv ŽARK Splita koji je odustao od natjecanja, a prvi sljedeći susret koji će igrtati je na rasporedu 20. travnja, gostovanje kod Dalmatinke u sklopu 23. kola Prve HRL za žene.