Koki Dalmatinka ne bi smjeral predstaviti veću prepreku Foto: Krešimir Đurić

Koka kod Dalmatinke za prolaz u četvrtfinale Kupa Hrvatske

| 27.1.2018. u 09:14h | Objavljeno u Sport

Rukometašice Koke će danas u osmini finala hrvatskog kupa igrati u gostima kod Dalmatinke iz Ploča, drugoligaške ekipe, koja u 8 odigranih kola Druge lige jug ne zna za poraz. U Koki su zadovoljni ždrijebom jer su izbjegli ekipe iz Prve lige.

- Ždrijeb Kupa nas je stvarno pomazio, iako nijednog suparnika ne treba olako shvatiti ili podcijeniti. Mislim da će nam to biti dobra uvertira pred početak sezone, s obzirom da se u te prve utakmice često ulazi s malim grčom - najavila je Kup susret Dejana Milosavljević, najbolji strijelac Koke i Prve lige.

Dalmatinka je poznata ekipi Koke jer su protiv njih igrale prije dvije sezone u Prvoj ligi, a Josipa Tomić njihova je bivša igračica. Iako se naglašava da se ide korak po korak u Kupu, ne skriva se ambicija prolaska na Final four kojeg su prošle godine ispustile, protiv objektivno slabije ekipe Trešnjevke.

- Za Dalmatinku igraju relativno mlade djevojke, a mi trebamo ići korak po korak, pogotovo zbog prošlogodišnjeg rezultata, kada su djevojke unaprijed upisale pobjedu pa im se dogodio neočekivani poraz. To nam je lekcija da gledam samo na utakmicu koja nas očekuje i damo svoj maksimum, a cilj je da doguramo što dalje - zaključila je Milosavljević.

Utakmica se igra danas u 17 sati.