Ivana Dežić zabila je 14 golova protiv Umaga Foto: Martin Novosel

Koka do vrijednog boda kod Umaga, ali ispustile pobjedu u samoj završnici

| 7.11.2021. u 20:19h | Objavljeno u Sport

Rukometašice Koke su gostovale kod Umaga u sklopu 9. kola Prve HRL za žene i osvojile su vrijedan bod na gostovanju odigravši 32:32 remi.

Ipak, žalit će na kraju jer su lako mogle i do dva boda, ali su ga u posljednjim minutama susreta ispustile. Koka je minutu i 42 sekunde golom kapetanice Ines Domjan držala rezultat na 32:30 u korist varaždinske ekipe, ali je Umag prvo smanjio na 32:31 minutu i 34 sekunde do kraja preko Nataše Miočinović, a ista igračica je na žalost 8 sekundi prije kraja susreta zabila za izjednačenje.

Ivan Dežić je bila još jednom izrazito raspoložena te je zabila čak 14 golova, Tea Jalušić je zabila četiri, Lena Ljubić i Nera Kuzminski tri gola, dok su po dva gola zabile Kristina Smiljčić, Ena Car, Ines Domjan i Lara Perić, a najbolja strijelkinja u redovima Umaga je bila upravo Nataša Miočinović sa devet, dok je Ana Jajčević za Umag zabila osam golova.

Koka u idućem susretu dočekuje Dalmatinku. U susretu u kojoj će imperativ biti pobjeda, igrat će se u subotu, 13. studenog, u 18 sati u Areni Varaždin.