Iskustvo Ines Domjan (lijevo) i raspucanost Katarine Mrazović će sigurno biti glavni aduti Koke u večerašnjoj utakmici Foto: Martin Novosel

Koka danas igra prvi susret Challenge kupa protiv ciparske Latsije iz Nikozije

| 16.11.2018. u 11:29h | Objavljeno u Sport

Ženski rukometni klub Koku, danas u 18 sati očekuje nastup u šesnaestini finala Challenge kupa protiv ciparske ekipe Latsia iz Nikozije, prvi od dva susret koji će se odigrati u velikoj dvorani varaždinske Arene, dok će se u nedjelju, 18. studenog, u 17 sati odigrati drugi susret. Ovo je prvi nastup u nekom europskom natjecanju za varaždinskog predstavnika nakon 16 godina.

- Ekipa Latsia je svake godine sudionik nekog europskog natjecanja te se može reći da su starosjedioci u Europi, ali isto tako po rezultatima se vidi da vrlo brzo završavaju svoje nastupe u Europi. Hrvatski rukomet je ipak kvalitetniji od ciparskog i vjerujemo, s obzirom na to da obje utakmice igramo kod kuće, da ćemo pobijediti i da ćemo proći u sljedeće kolo Challenge kupa - rekao je Damir Premužić, izvršni direktor Koke.

- Pošto smo domaćini, za očekivati je da ćemo pobijediti, ako ćemo igrati kao što smo igrali protiv Zameta, Bjelovara i Dalmatinke, ali mlada smo ekipa, a poznato je da mlade igračice znaju oscilirati, no veseli da rastemo iz utakmice u utakmicu - najavio je utakmicu protiv Latsije trener Koke Vladimir Canjuga.

Ulaz u dvoranu varaždinske Arene za utakmice Koke u Challenge kupu bit će besplatan.

Označeno u