Klubovi iz Varaždina i okolice osvojili 25 medalja na međunarodnom turniru "Budapest Open" Foto: F.C. Kovačić

Klubovi iz Varaždina i okolice osvojili 25 medalja na međunarodnom turniru "Budapest Open"

| 29.1.2018. u 09:26h | Objavljeno u Sport

Na šestom izdanju međunarodnog turnira "Budapest Open" nastupili su i klubovi iz Varaždina i okolice. Savate klub Šimunec gym sa 4 borca, Omega gym Kneginec sa 4 borca i Fight Club Kovačić sa 20 boraca.

Za Šimunec gym, Ivor Belcar je osvojio 2. mjesto, Leo Glazer 2. mjesto, Marko Crnčec 2. mjesto i Marin Dilber 3. mjesto. Za Omegu-Gym Kneginec, Lana Lukinec je osvojila 1. mjesto, Valentino Sanjin Đuranec 1. mjesto, Ivona Kocijan 1. mjesto, a Emanuel Težački je ispao u kvalifikacijama.

Za Fight Club Kovačić zlatne medalje osvojili su Alen Tuk, Lovro Cepanec, Emanuel Šprem, Borna Vuković i Vito Kišasondi, srebrne medalje osvojili su Leonardo Paska koji je jedini nastupao u precombatu, Vito Lukačić, Tony Mark Andrews, Luka Sakač i Matej Kos, dok su brončane medalje osvojili Mak Indra Sever, Filip Vugrinčić, Niko Šupljika, Petar Hudoletnjak, Leon Šibić, Luka Kelemen, Vito Kos i Borna Tuk. Janko Kralj i Karlo Vugrinčić ispali su u kvalifikacijama.

Sva tri kluba zajedno su putovala na natjecanje čime jačaju suradnju i kvalitetu savate boksa u gradu Varaždinu, a i u Hrvatskoj.