Kitro Varaždin večeras u Areni Varaždin protiv Splita igra za polufinale Kupa Hrvatske Foto: Martin Novosel

Kitro Varaždin večeras u Areni Varaždin protiv Splita igra za polufinale Kupa Hrvatske

| 13.1.2022. u 09:45h | Objavljeno u Sport

Današnjim susretom četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Splita u 18 sati u Areni Varaždin, nastavit će se sezona za Kitro Varaždin.

Iako su u posljednjem 11. jesenskom kolu Superlige upravo protiv Splita na gostovanju doživjeli dosta težak poraz od 3:0 (25:21, 25:17, 25:16), trener seniorske momčadi, Ivica Đolonga, smatra da će na domaćem terenu ipak biti nešto drugačije i da mogu ostvariti rezultat kojim bi se plasirali u polufinale Kupa, gdje su posljednji puta bili prije čak 13 godina.

- Sigurno je da očekujem bolju utakmicu, nego u Splitu jer igramo na domaćem terenu. U toj dvorani Poljuda, nikada nismo dobro igrali. To je jednostavno neka niska čudna dvorana. Tamo smo igrali s puno ozlijeđenih igrača, bez Filipa Silića i bez Luke Somođija. Oni su se sada konačno vratili u sastav. Vratili su se treningu uz još dosta nepoznanica, posebice Filip koji praktički godinu dana bez normalnog ritma uz ozljedu ramena koju je vukao, a dva mjeseca nije bio ni na treningu. Ja se nadam da bude spreman i da bude pomogao ekipi. Ako budu svi zdravi, naravno da smo spremni pobijediti i plasirati se u polufinale što je vrhunski rezultat nakon dugog niza godina - objasnio je Đolonga.