Trener momčadi Varaždina Zoran Kastel Foto: Krešimir Đurić

Kastel uoči Dinama: Nešto će se pitati i nas, a ako budemo pravi možemo se nadati bodovima

| 13.3.2021. u 09:50h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 25. kola HT Prve hrvatske nogometne lige momčad Varaždina će sutra na Gradskom stadionu u Varaždinu od 15 sati ugostiti sastav Dinama.

- Za očekivati je otvorenu utakmicu. Dinamo dolazi poslije europskog susreta s Tottenhamom,a mi smo skoncentrirani na borbu za ostanak. Koliko su njima važni bodovi, toliko su i nama, tako da moramo probati svaku utakmicu ići na pobjedu, pa tako i ovu - rekao je trener momčadi Varaždina Zoran Kastel.

Može li europski susret Dinama u četvrtak u Londonu biti lagana prednost za varaždinsku momčad, koja se cijeli tjedan pripremala za sutrašnju utakmicu?

- Dinamo je najkvalitetnija ekipa u HNL i ima najširi kadar. oni će sigurno osvježiti ekipu s par novih igrača, a na nama je da isprovociramo možda neuigranost i ne toliki broj utakmica igrača koji će nastupiti u Varaždinu  Još je 12 kola do kraja prvenstva, situacija u borbi za ostanak se jako zakomplicirala i moramo ići otvorenog garda te pokušati osvajati bodove. Nešto će se pitati i nas na tom susretu i ako budemo pravi možemo se nadati bodovima - naglasio je Kastel.

Zbog po tri žuta kartona u momčadi neće biti Pellumbija i Benka, zbog crvenog kartona izostat će Guera Djou, a zbog ozljeda su izvan kombinacija za momčad Horkaš i Đurasek.