Trener Varaždina Zoran kastel ima dosta problema s igračkim kadrom pred posljednji susret u ovoj godini Foto: Krešimir Đurić

Kastel uoči Dinama: Ne znam kako ćemo se pokrpati za ovu utakmicu

| 17.12.2020. u 17:54h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U subotu u 17 sati i 5 minuta momčad Varaždina u sklopu 16.,posljednjeg kola u ovoj godini, očekuje gostovanje na stadionu u Maksimiru i susret s Dinamom. Varaždinskoj momčadi utakmica dolazi nakon jučerašnjeg ispadanja iz hrvatskog Kupa. Varaždin je do 78. minute imao vodstvo protiv Rijeke, koja je u završnici susreta preokrenula rezultat i izborila plasman u četvrtfinale. Trener Varaždina Zoran Kastel je kod kuće još jednom gledao ogled s Rijekom.

- Svima nam je žao što smo u posljednjim trenucima ispustili pozitivan rezultat i nadu za daljnji plasman u Kupu, međutim,što je tu je i tu utakmicu moramo što prije zaboraviti. Imamo još dva dana za pripremu za susret s Dinamom. Imamo velikih problema s bolesnim i ozlijeđenim igračima i još trebam vidjeti kakvo je stanje u ekipi i s kojima ćemo igračima raspolagati. Dosta ih neće trenirati danas a možda čak ni sutra, a tek ćemo vidjeti hoće li biti spremni za subotnji susret. Stolnik ima distorziju zgloba, Milić je lagano bolestan, baš kao i Peco te Memija, Senić osjeća posljedice posljednje dvije utakmica, Tkalčić ima sitnu ozljedu aduktora. Još ne znam kako ćemo se pokrpati za ovu utakmicu, čekat ćemo do posljednjeg trenutka i protiv Dinama pokušati izvući najbolji rezultat kojeg u ovom trenutku možemo napraviti - rekao je Kastel.

 

Prema rečenom ogled s Dinamom za Varaždin dolazi u najgorem mogućem trenutku jer Dinamo je ionako kvalitetniji od Varaždina, koji će po svemu sudeći u subotu biti dodatno oslabljen neigranjem nekih igrača.

- Ne trebamo se puno zamarati s Dinamom, znamo što su Dinamo. Rijeka, Osijek, Hajduk i Gorica, koje su kvalitetnije od drugih, a u ogledima kod ostalih ekipa sitni detalji odlučuju utakmice. Znamo da je Dinamo najkvalitetnija ekipa u ligi, imaju veliki roster. Pokušat ćemo skrpati ovo što možemo od ekipe i otići boriti se, poginuti ako treba, dati sve od sebe, a vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za pozitivan rezultat - zaključio je Kastel.