Dinamo je osigurao novu titulu i sada je rasterećen te pun samopouzdanja, dok smo mi opterećeni borbom za ostanak i svaki nam je bod bitan, naglašava Kastel Foto: Krešimir Đurić

Kastel pred Dinamo: Nadam se da ćemo odigrati pravu, mušku utakmicu

| 11.5.2021. u 11:55h | Objavljeno u Sport

Nakon nes(p)retnog poraza od Hajduka na domaćem terenu, golom iz kaznenog udarca u 89. minuti, momčad Varaždina u sklopu 34. kola sutra očekuje gostovanje na Maksimiru i susret s novim/starim prvakom, sastavom Dinama. Susret će početi u 18 sati i 5 minuta.

- Trebamo zaboraviti utakmicu s Hajdukom, idemo u goste Dinamu, koji je osigurao novu titulu, koji je sada rasterećen i pun samopouzdanja, dok smo mi opterećeni borbom za ostanak i svaki nam je bod bitan. Nadam se da će nas to dodatno mobilizirati i da ćemo odigrati pravu, mušku utakmicu. Na žalost na toj utakmici će se i puno Dinamo pitati, moramo pravi, čvrsti i organizirani, čekati svoju šansu. Sigurno neće biti puno prilika ali recept je da te šanse koje ćemo imati moramo iskoristiti - naglasio je u najavi susreta s Dinamom trener momčadi Varaždina Zoran Kastel.

Tri su kola do. kraja prvenstva, a svlačionica i stručni stožer varaždinske momčadi vjeruju u ostanak u najelitnijem društvu hrvatskog klupskog nogometa.

- Sigurno da vjerujemo. Moramo ići iz utakmice u utakmicu, spremati se za svaki susret posebno. Sada nam je najbitnija utakmica u Maksimiru u kojoj trebamo pokušati izvući pozitivan rezultat je svaki bod nam jako puno znači i sigurno bi nam bio poticaj u borbi za ostanak u ligi i na svakoj utakmici moramo dati sve od sebe - rekao je Kastel.

Izvjesno je da zbog tri žuta kartona u momčadi neće biti Horkaša, dok se nakon odrađene kazne zbog tri žuta kartona u konkurenciju za sastav vraća Ćelić.

- .Memija je ozlijeđen, Tkalčić je bolestan, a i još neki igrači muku muče sa sitnim ozljedama tako da ćemo pred sam početak utakmice vidjeti i odlučiti koji su igrači maksimalno spremni za nastup protiv Dinama - zaključio je Kastel.