U posljednjem međusobnom susretu na varaždinskom stadionu slavio je Osijek 1:0, golom Žapera Foto: Krešimir Đurić

Kastel i Bjelica neće moći računati na sve igrače, tko je više oslabljen?

| 24.2.2021. u 12:45h | Objavljeno u Sport

U petak u 18 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu igrat će se prva utakmica 23. kola HT Prve hrvatske nogometne lige između Varaždina i Osijeka. Za obje momčadi susret u petak dolazi nakon pobjeda u prošlom kolu, Varaždin je slavio 1:0 kod Istre 1961 u Puli, golom Mateja Senića, dok je Osijek u svom Gradskom vrtu bio bolji od Rijeke 2:0, s dva gola Miereza.

Varaždin trenutačno zauzima 7. mjesto na tablici s 22 osvojena boda u isto toliko odigranih utakmica i jedini je cilj momčadi trenera Zorana Kastela zadržati prvoligaški status, dok je Osijek drugoplasirani sastav lige s 48 bodova,koliko ima i vodeći Dinamo,a želja je ostati na vrhu te osvojiti titulu.

U sastavu Zorana Kastela neće biti pocrvenjelog Stolnika, zatim Obregona, koji je sakupio tri žuta kartona, a upitni su i Boban te Posavec zbog ozljede. Što se tiče Osijeka među kandidate za sastav vraća se Bočkaj koji je protiv Rijeke morao pauzirati zbog žutih kartona. U sastavu neće biti ozlijeđenog Brleka,izvan aktivnosti su već duže vrijeme  Grezda, Ndockyt i Topčagić, u klubu još uvijek čekaju zeleno svjetlo za registraciju Santinija, dok će novopridošli Gyurcso, koji je u Osijek stigao iz Hajduka, imati pravo nastupa.