Karoglan: Varaždin igra najrasterećenije u ligi, igraju lijep i ofenzivan nogomet, to je tradicija u Varaždinu Foto: HNK Hajduk

Karoglan: Varaždin igra najrasterećenije u ligi, igraju lijep i ofenzivan nogomet, to je tradicija u Varaždinu

Varaždinske vijesti/HRT | 7.10.2022. u 14:18h | Objavljeno u Sport

U 12. kolu SuperSport HNL-a Hajduk na domaćem terenu dočekuje Varaždin. Splitska momčad u posljednjem je kolu pobijedila Rijeku s 1:0, dok su Varaždinci remizirali s Istrom 1961 1:1. Utakmica se igra u subotu od 19.05 sati.

Trener Hajduka Mislav Karoglan najavio je susret koji se igra na Poljudu.

U prvoj ovosezonskoj utakmici ova dva kluba Hajduk je slavio u Varaždinu s 2:0. Varaždinci će sada biti bitno oslabljeni jer zbog žutih kartona neće igrati Tonio Teklić, najbolji njihov igrač ove sezone, ali i bivši "stanovnik" Poljuda.

- Volio bih da sve momčadi igraju u najboljem sastavu. Varaždin igra najrasterećenije u ligi. Igraju lijep i ofenzivan nogomet, to je tradicija u Varaždinu otkad ja pamtim. Očekujem tešku utakmicu, oni su jedina momčad koja je otkinula bodove Dinamu, rekao je Karoglan, a prenosi portal HRT-a.

- Moramo se fokusirati na Varaždin, ne gledam dalje od toga, dodao je na pitanje o budućim utakmicama i lovu na Dinamo.

Rekao je da se čuje s bivšim trenerom Splićana Valdasom Dambrauskasom.

- S Valdasom se čujem, on je moj prijatelj, ali to su moje privatne stvari, rekao je trener Hajduka pa se još osvrnuo na Varaždin.

- Igraju visoko s vratarom, moramo imati dobar plan da to stisnemo i da se nametnemo kroz posjed i napadačkom igrom. Nismo najbolja momčad protiv lopte u ligi, zato vježbamo presing, bolji smo u napadu, ali nisam bio zadovoljan zadnjom trećinom protiv Rijeke, rekao je Karoglan.