Želja nam je u Sesvetama ostaviti dobar dojam i pokušati ostvariti dobar rezultat, naglasio je trener Branko Karačić Foto: Krešimir Đurić

Karačić: U dobrom raspoloženju dočekujemo susret u Sesvetama

| 24.5.2019. u 15:32h | Objavljeno u Sport

- Odlazimo na susret u Sesvete u dobrom raspoloženju, a svi igrači koji su manje participirali u stvaranju rezultata, a uspjeh je zajednički, dobit će šansu na sutrašnjem nadmetanju, da pokažu potencijal i kvalitetu, U sutrašnjem susretu ne smijemo razočarati, nego odigrati kvalitetno  dobru utakmicu u kojoj nam je želja ostaviti dobar dojam i pokušati ostvariti dobar rezultat - rekao je za naš tjednik u najavi sutrašnjeg susreta 26., posljednjeg prvenstvenog kola u Drugoj HNL trener momčadi Varaždina Branko Karačić.

Nakon pobjede u prethodnom 25. kolu u derbi susretu protiv Šibenika rezultatom 3:1, Varaždin je kolo prije kraja osigurao plasman u Prvu HNL, tako da sutrašnje nadmetanje koje će u Sesvetama početi u 17 sati i 30 minuta nema rezultatski značaj za momčad Branka Karačića. Varaždin će sljedeće sezone igrati u Prvoj HNL, dok će Šibenik to pokušati izboriti kroz dva kvalifikacijska susreta s Istrom 1961.

- Izvjesno je da zbog ozljeda u sastavu neće biti Babića, Benka, Miličevića i Fućaka, koji su susret protiv Šibenika odigrali  pod injekcijama, i nisu bili u procesu rada protekla dva dana. Također ni Jertec neće biti u kadru, kao ni ozljeđeni Šiljić i Težak koji ima 3 žuta kartona, a momčadi smo priključili tri juniora - zaključio je Karačić.