Kadeti Vindije stigli do nove pobjede, slavili na gostovanju kod Sonika Puntamike Foto: Martin Novosel

Kadeti Vindije stigli do nove pobjede, slavili na gostovanju kod Sonika Puntamike

| 13.1.2020. u 08:00h | Objavljeno u Sport

Nakon što su u prvom kolu priredili senzaciju, pobijedivši kadete Cedevite Junior, košarkaški Vindije su jučer u drugom kolu Jedinstvene kadetske lige stigli do druge pobjede, ovaj puta na gostovanju u Zadru u Jazinama protiv Sonika Puntamike, slavivši s uvjerljivih 92:65 (16:17, 22:13, 26:21, 28:14).

Vindija je ovom pobjedom dokazala da misli ozbiljno i da ne planira samo sudjelovati u ovom natjecanju. Samo je prva četvrtina bila jedina izjednačena, dok su sve ostale četvrtine dobili uvjerljivom razlikom, a susret se prelomio u trećoj četvrtini kada su poveli dvoznamenkastom razlikom.

Još jednom je najbolji strijelac Vindije bio Matija Pavlic koji je "utrpao" zadarskoj momčadi 34 koševa, a tome je još dodao 11 skokova i šest asistencija, Adi Stajku i Luka Čevra su zabili po 19 koševa, dok je Tibor Kovačić zabio 15 koševa i tome dodao još osam skokova i pet asistencija.

Idući susret 3. kola Jedinstvene kadetske lige je na rasporedu u nedjelju, 19. siječnja, u 15:45 sati u sportskoj dvorani Graberje protiv momčadi Osijeka.