Jozo Stanić: Momčad je svjesna važnosti susreta protiv Šibenika i dat ćemo sve od sebe da osvojimo tri boda

| 19.8.2022. u 10:56h | Objavljeno u Sport

- Mlada smo, ali dosta kvalitetna ekipa. Meni je ovdje vrlo dobro, trener i kao i svi u klubu imao lijep odnos prema meni. Prva utakmica protiv Slaven Belupa nije bila onakva kakvu smo očekivali, ali posljednje četiri utakmice bile su dobre. Trebaju nam bodovi, nama je to jasno, cijela momčad svjesna je važnosti susreta protiv Šibenika i dat ćemo sve od sebe da osvojimo tri boda - rekao je igrač zadnjeg reda varaždinske momčadi Jozo Stanić (23), najavljujuću subotnji susret 6. kola SuperSport HNL između Varaždina i Šibenika, koji će se igrati sutra na Gradskom stadionu u Varaždinu od 18 sati i 30 minuta.

Stanić igra na pozicijama desnog bočnog i stopera, a u Varaždin je došao na posudbu do kraja sezone i to iz njemačkog prvoligaša Augsburga.

Veliki dio karijere proveo e u Augsburgu gdje je najčešće igrao za tamošnju drugu momčad. Na posudbi je nastupao u nižerazrednim klubovima Zwickauu i Wehen Wiesbadenu.

- Hrvatska liga je jako kvalitetna, tehnički na visokoj razini, u svakoj ekipi su igrači koji imaju top kvalitetu, što se i kod nas vidi. Zadovoljan sam radom na treninzima i znam da moram dati još više jer je liga jako kvalitetna. Nisam pogriješio što sam izabrao Varaždin za nastavak karijere - rekao je Stanić.

Osvrnuo se i na prošlotjedni susret u Osijeku, gdje je Varaždin osvojio bod i ostao bez kapetana Postonjskog.

- Postonjskom želim brz oporavak, on je naš kapetan, jako važa igrač za našu ekipu i taj bod bio je za njega. Šteta što nismo pobijedili, jer imali smo priliku. Dva puta smo se vraćali u utakmicu, što je potvrda da smo momčad koja se nikada ne predaje i da idemo do kraja, da sve odrađujemo sa sto posto i vidi se da imamo jako kvalitetnu ekipu. I protiv Šibenika ćemo dati sve od sebe - zaključio je Jozo Stanić.