Josip Golubar odigrao je dobru polusezonu u dresu Varteksa Foto: Dražen Novosel

Josip Golubar: Vjerovao sam da se mogu vratiti, iako mnogi nisu tako mislili

| 11.1.2021. u 15:21h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon sezone provedene u Kanadi, a nakon toga i u Austriji, trećeligaš Varteks prvi je angažman za Josipa Golubara po povratku u Hrvatsku. Nakon što je dvije sezone bio u redovima Varaždina, Golubar je namjeravao odraditi i inozemnu sezonu i to u momčadi kanadskog prvoligaša Valoura FC. Na njegovu žalost u 3. kolu tamošnje Premier lige, početkom svibnja 2019. krivo je doskočio na lijevu nogu i popucali su mu križni ligamenti na koljenu lijeve noge.

Podvrgnut je operativnom zahvatu, ali mu je nakon toga bakterija u koljenu dva puta uzrokovala infekciju te se oporavak zakomplicirao i odužio. Nakon oporavka u Varaždinu odradio je polusezonu u austrijskom petoligašu SV Marsch Neuberg, a onda se odlučio na povratak u Varaždin. Nije dugo čekao na novi angažman, već u srpnju prošle godine odjenuo je dres Varteksa.

- Bojan Fošnar, kojeg poznajem od malena i s kojim dugo surađujem jer sam za njegovu ekipu igrao na malonogometnim turnirima, znao me pitati hoću li odigrati za njega (Varteks op.a.) koju sezonu? Kada mi se javio u ljeto prošle godine znao sam da je to prava prilika da jedan drugome pomognemo i odlučio sam se za Varteks - rekao je Golubar,igrač sredine terena rodom iz Krkanca.

                                                                                                                         Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti.....