ilustracija

Jalžabet ispao, Nedeljanec prošao nakon jedanaesteraca, danas 9 utakmica 2. kola Kupa ŽNS-a

| 18.8.2019. u 10:40h | Objavljeno u Sport

Jučer je odigrano šest utakmica 2. kola kupa ŽNS-a., Županijski prvoligaš varaždinska Sloboda ŠN-a je na igralištu u Biškupcu iz daljnjeg natjecanja eliminirala četvrtoligašku momčad Jalžabeta pobijedivši ih 4:1, uz dva gola Karla Kutnjaka. Četvrtoligaš Nedeljanec je prošao dalje u Selniku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca rezultatom 5:4 u susretu protiv domaće Plitvice,nakon što je u regularnom dijelu utakmica završila bez pobjednika 1.1. Na utakmici je pokazano osam opomena po četiri svakoj momčadi.

Orač je u Petrijancu sa 4:3 bio bolji od Bukovčana. Dva je gola za goste postigao Josip Makar, a jedan gol za domaćina i u ovo je kolu postigao iskusni Branko Telebar i to za vodstvo od 4:1. Novi Marof je u Globočecu Ludbreškom bio bolji od Gore 3.1,Ivančica je u Klenovniku na utakmici na kojoj je pokazano 7 žutih kartona pobijedila domaći Klenovnik 4:2, uz dva gola Dominika Božaka, dok je Mladost u Šemovcu pobijedila Polet iz Cestice 5:3.

Danas od 17 sati i 30 minuta sastat će se: Podravina - Bukovčan 27, Dinamo 01 - Plitvica (G), Dinamo (B) - Drava, Čevo - Dubravka-Zagorac, Budućnost - Bednja, Mladost (VT) - Polet (T), Obreš - Mladost (S), Nova Ves - Varteks i Omladinac - Zelengaj.