Zlatko Dalić i Marko Rog Foto: HNS

Izbornik Zlatko Dalić objavio popis kandidata za turneju u SAD-u, Marko Rog na popisu

| 5.3.2018. u 11:24h | Objavljeno u Sport

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je na današnjoj novinarskoj konferenciji popis od 29 igrača koji će konkurirati za dva prijateljska susreta kojeg će Hrvatska krajem ožujka igrati na turneji u SAD-u, gdje će igrati protiv Perua i Meksika.

Na popisu su Danijel Subašić, Lovro Kalinić i Dominik Livaković na vratima, Vedran Ćorluka, Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Ivan Strinić, Matej Mitrović, Zoran Nižić, Marin Leovac i Josip Pivarić u obrani, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Mario Pašalić, Filip Bradarić i Nedeljančanin Marko Rog u veznom redu te Mario Mandžukić, Ante Rebić, Nikola Kalinić, Ivan Perišić, Ivan Santini, Andrej Kramarić i Marko Pjaca u napadu.

Konačni popis od 23 sudionika na turneji u SAD-u u Miamiju i Dallasu znat će se sredinom mjeseca. Ovaj popis je ujedno i dobar uvid na koga će se računati za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pa je sasvim moguće da će se tamo naći i Marko Rog