Ivana Dežić ide na pripreme, Domjan i Mrazović na pričuvnom popisu za EP u Francuskoj Foto: HRS

Ivana Dežić ide na pripreme, Domjan i Mrazović na pričuvnom popisu za EP u Francuskoj

| 7.11.2018. u 09:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon što je prošlog tjedna objavljen širi popis od 28 imena potencijalnih putnika ženske reprezentacije na Europsko rukometno prvenstvo, taj popis se skratio za 10 imena, a s njega su otpale i dvije "kokice" Ines Domjan i Katarina Mrazović koje se sada nalaze na popisu pričuva, u slučaju ozljeda igračica s popisa reprezentativki koje idu na pripreme, dok je jedino Ludbrežanka Ivana Dežić, koja brani boje poljskog Pogona iz Szczecina, ostala i ide na pripreme reprezentacije.

Reprezentacija će se okupiti 19. studenog kod hotela Panorame u Zagrebu odakle će krenuti prema Ivanić-Gradu gdje će odrađivati pripreme sve do 21. studenog, nakon čega će odigrati tri pripremna susreta u češkom gradu Chebu na 45. izdanju turnira “Štit Cheba”. Prvi susret biti će protiv Slovačke 22. studenog, dan kasnije očekuje ih susret sa Češkom, a na posljednnji dana turnira, u subotu 24. studenog, susret će se s reprezentacijom Švicarske.

Do kraja priprema će s popisa 18 imena još otpasti dvije igračice koje će biti pričuve za EP, dok će 16 igračica otputovati na prvenstvo.