Ines Domjan i Ivana Dežić (s lijeva) Foto: Martin Novosel

Ivana Dežić i Ines Domjan dobile poziv u reprezentaciju za okupljanje u Poreču

| 22.9.2020. u 10:45h | Objavljeno u Sport

Nakon gotovo punih 11 mjeseci hrvatska ženska seniorska reprezentaija ponovno se okuplja. Od ponedjeljka 28. rujna do nedjelje 4. listopada izbornik Nenad Šoštarić vodi reprezentaciju na pripreme u Poreč. Na popisu od 22 imena, svoje mjesto su našle i "kokice" Ivana Dežić te Ines Domjan, no zbog ozljede koljena Ivane Dežić te problemi s leđima Ines Domjan, vjerojatno neće biti na okupljanju.

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija trebala se okupiti sredinom ožujka kada su na rasporedu bili susreti 3. i 4. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020, ali kako je korona kriza eskalirala do neslućenih razmjera, EHF je najprije otkazao te susrete, a nešto kasnije i sve preostale u kvalifikacijama i na osnovu plasmana na posljednjem Europskom prvenstvu odredio sudionike natjecanja koje će se od 3. do 20. prosinca održati u Danskoj i Norveškoj.

Hrvatska je među njima, a ždrijeb ju je smjestio u skupinu s Mađarskom, Nizozemskom i Srbijom. Osim Dežić i Domjan,i mlade rukometašice Koke dobile su poziv u reprezentativne vrste pa su u junorski sastav pozvane Matilda Mrazović i Sara Rogina dok će u kadetsku selekciju Nera Kuzminski.