Ivan Bračko u paru s Ivanom Marakovićem osvojio PH do 14 godina

VV | 22.1.2023. u 08:49h | Objavljeno u Sport

Od 14. do 18. siječnja se u Zagrebu održalo dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu do 14 godina za dječake i djevojčice na kojem su nastupili i domaći predstavnici, a naslov parova u konkurenciji dječaka osvojio je Ivan Bračko iz TK Varaždina 1181.

Ivan Bračko je u paru s Ivanom Marakovićem slavio u finalu protiv Roka Zahirovića i Darija Zorice sa rezultatom 7:6 6:3. U pojedinačnoj konkurenciji, Ivan je stigao do četvrtfinala, gdje ga je zaustavio Roko Zahirović sa rezultatom 6:3 i 6:2.

Na turniru je u parovima nastupio i Rian Bregović iz TK Varteksa koji je igrao u paru s Ivanom Dumbovićem, a upravo ih je u polufinalu zaustavio Ivan Bračko s Ivanom Marakovićem sa 6:4 i 6:3. Rian Bregović je također nastupio u pojedinačnoj konkurenciji gdje je zaustavljen u osmini finala izgubivši od Roka Zahirovića rezultatom 6:4 i 6:1.

Također je nastupila i Rea Godinić (TK Varteks) koja je izgubila u osmini finala pojedinačne konkurencije. Nakon što je izborila plasman u glavnom ždrijebu pobjedama u kvalifikacijama, na kraju ju je zaustavila Mia Taslak u osmini finala rezultatom 6:2 i 6:3.