Igor Postonjski emotivnom se objavom oprostio od kluba i navijača: Nadam se da se u budućnosti opet vidimo na varaždinskim travnjacima Foto: Krešimir Đurić

Igor Postonjski emotivnom se objavom oprostio od kluba i navijača: Nadam se da se u budućnosti opet vidimo na varaždinskim travnjacima

| 25.7.2024. u 08:45h | Objavljeno u Sport

Donedavni kapetan momčadi Varaždina Igor Postonjski potpisao je ugovor s iranskim prvoligašem Tractorom, kojem je trener Riječanin Dragan Skočić, donedavni izbornik U21 hrvatske reprezentacije.

Postonjski se na svom Facebook profilu emotivnom objavom oprostio od varaždinskog kluba i navijača.

Dragi svi,
nakon predivne 3.5 godine u NK Varaždin vrijeme je da si ispunim san i okušam nogometnu sreću izvan granica Lijepe Naše.

Prvi san, kojeg sam imao još kao dječak, a koji je bio zaigrati za prvu ekipu Varaždina, sam ispunio i sad je došlo vrijeme, a i prilika za ostvariti ovaj drugi!

Ovim putem želio bih se svima zahvaliti na podršci i ljubavi, u dobrom i u lošem pa krenimo. Hvala svima koji su se našli u klubu i oko kluba tijekom mojeg boravka u Varaždinu i koji su me obilježili kao osobu!

Hvala trenerima koji su me prvotno doveli i pružili mi povjerenje da opet zaigram prvoligaški nogomet.

Hvala svim ostalim trenerima koji su kasnije došli i od kojih sam puno naučio - kako s ljudske, tako i s nogometne strane i postao jačim i boljim!

Hvala svim dečkima s kojima sam dijelio svlačionicu kroz ove 3,5 godine. Bez zajedništva i borbe jedan za drugog nema ni ekipe. Uvijek je bilo nesuglasica, kako i u svakoj obitelji, ali smo ih isto tako uvijek uspjeli riješiti i izašli smo iz toga još jači i bolji.

Rasli smo zajedno u svakom smislu i učili jedan od drugih - kako ja od njih, tako se nadam da i oni od mene.

Hvala teti koja se brinula da smo uvijek čisti i da imamo sve što nam treba, pomoćnicima i svima ostalima bez kojih ni mi ne bi mogli funkcionirati.

Na kraju, veliko hvala i svim navijačima koji su nas bodrili i bili uz nas i u dobrim, ali i u malo manje dobrim rezultatima.

Nadam se da se u budućnosti opet vidimo na varaždinskim travnjacima! Sada sam uvjeren da će dečki ostaviti srce na terenu i držati se zajedno #zanasvarazdin? i učiniti da cijeli Varaždin, ali i svi ostali navijači i simpatizeri kluba budu ponosni! Pratimo se i dalje!

Hvala!  Vaš Điđi