Trener Dabrova Vladimir Vujović danas neće imati na raspolaganju kompletan igrački kadar Foto: Dražen Novosel

Iako s prorijeđenim sastavom, Dabrovi večeras u Graberju očekuju pobjedu

| 4.3.2017. u 07:45h | Objavljeno u Sport

U sklopu 14. kola Premijer rukometne lige momčad GRK Varaždina 1930 će večeras u dvorani u Graberju u 18 sati ugostiti Ribolu Kaštelu. Dabrovi su trenutačno na šestom mjestu tablice sa 14 bodova, a Ribola Kaštela je na 10., posljednjem mjestu tablice, sa šest osvojenih bodova.

Trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović ima dosta problema sa sastavom uoči večerašnjeg susreta. Izvjesno je da zbog plavog kartona u prošlom susretu u momčadi večeras neće biti kapetana Jurice Vidačeka.

Zbog ozljede mali su izgledi da će zaigrati Frano Vujović, a hoće li u sastavu biti ozlijeđeni Sebastijan Vincek znat će se nakon posljednjeg treninga. Iako još nisu u potpunosti zaliječeni u sastavu će biti Bruno Vili Zobec, Mislav šuker i Luka Trojko.

- Bez obzira što smo prorijeđeni ozljedama, očekujem pobjedu, iako su informacije iz suparničkog sastava da su oni uvjereni da će u Varaždinu pobijediti, jer znaju da imamo problema sa sastavom i maksimalno su se pripremali za ovu utakmicu. Čeka nas teški susret, ali na domaćem terenu, u našem Graberju, mi smo favoriti i s ovako okrenjenim sastavom. Dat ćemo sve od sebe a da to bude dovoljno za pobjedu - naglasio je trener Vujović.