Hrvački klub Ludbreg najbolji klub, a Iva Gerić najbolja seniorka u Hrvatskoj

VV | 7.1.2022. u 08:32h | Objavljeno u Sport

Hrvatski hrvački savez početkom tjedna je proglasio Lubrežanku Ivu Gerić najboljom hrvatskom hrvačicom u starijim ženskim dobnim skupinama.

Na europskom juniorskom prvenstvu koje je početkom srpnja 2021. godine održano u Dortmundu osvojila brončanu medalju, a par mjeseci ranije je sudjelovala na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

 - Ovo priznanje dodatni mi je poticaj za nastavak treniranja, a već u ovoj godini imamo u planu dosta natjecanja na kojima mogu postići još bolji rezultat. Vjerujem da ću u tome i uspjeti - rekla je Gerić za Ludbreške e-novine.

Također, u istoj kategoriji seniora najboljim hrvačkim klubom u Hrvatskoj proglašen je Hrvački klub Ludbreg.

Nagrade najuspješnijima klubovima, hrvačicama i hrvačica bit će uručene prilikom održavanja Zagreb Open Grand Prix-a 2022. koje se održava od 28. do 30. siječnja.

 Iva se već priprema za Europsko prvenstvo u kategoriji U23 koje se održava u Bugarskoj, a nakon toga će nastupiti i na Svjetskom prvenstvo u Španjolskoj. Također još uvijek ima pravo nastupa i u juniorskoj konkurenciji pa će dobre rezultate lovti i na juniorskom Europskom prvenstvu u Italiji te juniorskom Svjetskom prvenstvu u Bugarskoj.