Hrvači Vindije pripremali se u Gospiću za novu sezonu koja počinje hrvatskim Kupom

| 27.8.2021. u 08:57h | Objavljeno u Sport

Od 16. do 26. kolovoza momčad Vindije boravila je na pripremama u Gospiću. Pod nadzorom trenera momčadi Andrije Barića 14 hrvača Vindije pripremalo se u školskoj dvorani u kojoj treniraju i hrvači Gospića.

- Na dvije strunjače odrađivali smo hrvačke pripreme, a trenirali smo dva puta dnevno. Gospić u ovo doba godine ima povoljne meteorološke prilike, noći su dosta hlade i nije bilo potrebe za korištenjem klima uređaja. Inače, same pripreme bile su uvod u novu sezonu koja će početi 11. rujna - rekao je trener Vindije Andrija Barić.

Nova, seniorska sezona, počet će u varaždinskom Graberju, Kupom Hrvatske - Memorijalom Tomislava Kuzmića. Momčad Vindije je branitelj trofeja u Kupu.

- S obzirom na to da od Prvenstva Hrvatske, koje je bilo u veljači, nismo imali seniorskih natjecanja, Kup će nam biti pokazatelj mogućnosti za jesenski dio sezone, da vidimo što možemo očekivati u predstojećem prvenstvu. Želja je naravno ponovno osvojiti Kup. Očekujemo dolazak desetak klubova i sedamdesetak hrvača,a prema našim spoznajama dobre momčadi imaju Petrinja, Sesvetski Kraljevec, Sesvete i Metalac te ako će oni doći u kompletnom sastavu natjecanje će biti jako neizvjesno - mišljenja je Barić. Vindija će ove sezone nastupiti s vlastitim kadrom, bez pojačanja sa strane.

- Dobro smo pokriveni po svim kategorijama, a s ponosom možemo reći da naš klub, što se tiče članstva i broja, ima daleko najviše hrvača i to samo vlastiti kadar. Trenutačno imamo i previše hrvača jer sve na žalost ne mogu uvrstiti u ekipu.Imamo dosta mladih hrvala koji su jako dobri i da nema iskusnijih mogli bi se jako dobro hrvati u ligi - zaključio je Barić.







MEDIA
Download All

Credit:
Caption:

Hrvači Vindije pokušat će obranit naslov pobjednika Kupa