Hrvači Vindije koji su nastupili na današnjem jakom Božićnom turniru, gdje je Iva Gerić proglašena najboljom hrvačicom u 2018.

Hrvači Vindije na Božićnom turniru u Zagrebu, Ludbrežanka Iva Gerić najbolja hrvačica u 2018.

| 15.12.2018. u 17:52h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U Zagrebu u Školsko sportskoj dvorani Pešćenica danas je održan 27. Božićni turnir, međunarodni hrvački turnir za dječake i kadete, na kojemu je nastupilo 240 hrvača iz  37 ekipa iz 14 zemalja, među njima i sedam članova varaždinskog Hrvačkog kluba Vindija.

Najbolji rezultat ostvario je dječak Leon Petrić koji je izgubio borbu za treće mjesto u kategoriji do 53 kilograma. Također kod dječaka Chris Benček je u kategoriji do 42 kilograma zaustavljen u 1. kolu repasaža, a Andrija Gužvinec je u kategoriji do 47 kilograma ostao bez plasmana.

Kod kadeta Ivan Bedeković je u kategoriji do 80 kilograma izgubio u 1. kolu repasaža, a bez plasmana su ostali Luka Fajfarić do 55 kilograma, Edi Kelemenić u kategoriji do 71 kilogram i Ivica Florijanić u kategoriji do 80 kilograma.

Hrvatski hrvački savez je kao i svake godine na Božićnom turniru proglasio najuspješnije pojedince, trenere, klubove i suca u tekućoj godini, a najuspješnijom hrvačicom u ovoj godini proglašena je Iva Gerić, članica Hrvačkog kluba Ludbreg.