Trener hrvača Vindije Andrija Barić očekuje pobjede svoje momčadi u oba preostala susreta Foto: Dražen Novosel

Hrvače Vindije očekuju dva meča koja im određuju sezonu, večeras kod Petrinje

| 1.12.2020. u 12:18h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Hrvače Vindije, koji imaju maksimalni bodovni učinak nakon tri odrađena kola u Premijer hrvatskoj ligi, do kraja natjecanja očekuju još dva meča i to oba ovaj tjedan, a od rezultata tih susreta ovisi kakva će biti ova sezona za varaždinsku momčad. Želja je hrvača Vindije osvajanje naslova momčadskog prvaka Hrvatske, a za to će im biti potrebne pobjede u oba meča.

Prvi je susret na rasporedu večeras u 19 sati u Petriniji s istoimenim domaćinom, dok će se posljednji održati u subotu u varaždinskog Graberju, gdje će suparnik biti aktualni prvak, momčad Sesvetskog Kraljevca, koja iz četiri odrađena kola ima četiri pobjede. Ukoliko Vindja večeras pobijedi u Petrinji onda će subotnji meč bito derbi za naslov prvaka između jedina dva neporažena sastava.

- Prvo treba pobijediti Petrinju, iako neće biti lagano jer uvijek imaju dobru ekipu, ali mislim da smo ove godine za nijansu bolja i kvalitetnija ekipa od njih tako da očekujem pobjedu. Sesvetski Kraljevec, branitelja naslova, ima dobru ekipu, s nekoliko pojačanja sa strane, tako da će i taj meč biti izuzetno težak i neizvjestan, ali ako se jako dobro posložimo i ako naši hrvači odrade dogovorene stvari onda mislim da i u tom meču možemo biti jako opasni - rekao je trener hrvača Vindije Andrija Barić.