Hoće li Hrvatski nogometni savez zbog praznih tribina tužiti navijače? Foto: arhiva Varaždinske vijesti

Hoće li Hrvatski nogometni savez zbog praznih tribina tužiti navijače?

Varaždinske vijesti | 2.10.2023. u 13:24h | Objavljeno u Sport

Disciplinska komisija Uefe prošlog je tjedna donijela odluku o obustavljanju disciplinskog postupka protiv Hrvatskog nogometnog saveza za ponašanje navijača na utakmici Europskih kvalifikacija Armenija - Hrvatska, a iz HNS-a su nas tada podsjetili kako još iščekuju odluku Komisije po pitanju utakmice s Latvijom u Rijeci za koju je HNS prijavljen zbog rasizma i diskriminacije (slučaj s ustaškom zastavom).

Čini se da je u ponedjeljak čekanju došao kraj i da bi danas i službeno trebao biti objavljen sadržaj ‘čestitke‘ iz Uefe. HNS se, naime, oglasio s pozivom na izvanrednu konferenciju za medije koja se danas od 14.00 održava u hotelu DoubleTree by Hilton (Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb, 2. kat, dvorana Mimosa I).

Kako neslužbeno doznaju Sportske novosti, Uefa je kaznila HNS, ali vijest nije tako strašna jer Opus Arena za utakmicu s Turskom (12. listopada) neće biti prazna. Dakle, igrat će se pred gledateljima, a samo će jedan dio tribine biti prazan, dok će velika većina ipak biti popunjenja. Službena potvrda ove informacije trebala bi stići na današnjoj press konferenciji.