Gradonačelnik Bosilj: "Rezultati Klare Koščak i Enesa Garibovića obrazac i uzor!" Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Gradonačelnik Bosilj: "Rezultati Klare Koščak i Enesa Garibovića obrazac i uzor!"

VV | 3.2.2022. u 16:33h | Objavljeno u Sport

- Klara i Enes zasigurno su, nakon velikih uspjeha koje su prošle godine postigli na natjecanjima diljem svijeta, zaslužili ove nagrade i u svom gradu Varaždinu - ustvrdio je varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj koji je uputio čestitku Klari Koščak i Enesu Gariboviću, pobjednicima Izbora za sportaša godine Grada Varaždina. 

neven_bosilj_fb.jpg

- Iako su iza nas dvije teške pandemijske godine, u kojima su i uvjeti za trening i za održavanje natjecanja bili izazovni, njihov rad i trud ponovo je rezultirao odličjima. Važno je za napomenuti da ovi mladi sportaši, uz sportske uspjehe, iza sebe imaju i odlične rezultate u školovanju, Klara kao učenica varaždinske Prve gimnazije, a Enes kao vrstan student FER-a, sada inženjer elektrotehnike. Njihovi rezultati moraju biti obrazac i uzor u kojima mladi prepoznaju da ništa nije nemoguće i kako se puno odricanja, truda, volje i upornosti isplati i prepoznaje. Oni su na ponos našem gradu i čestitam im na priznanjima za sportaše godine, kao i na svim dosadašnjim uspjesima. Želim im mnoštvo osvojenih medalja i u ovoj godini - poručio je Bosilj.

Izbor za sportaša godine Grada Varaždina svake se godine održava u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina. Klari Koščak iz Atletskog kluba "Sloboda“, titula najbolje varaždinske sportašice pripala je drugu godinu zaredom, a Enesu Gariboviću iz Športskog karate kluba "Varaždin“, sedmu godinu zaredom.