Grad Varaždin gradi dodatne teniske terene u Zagrebačkoj ulici

Varaždinske vijesti | 4.10.2024. u 18:10h | Objavljeno u Sport

Grad Varaždin je krajem rujna objavio natječaj za najavljenu izgradnju teniskih terena na teniskim terenima "Varteks".

Predmet nabave je izvođenje građevinskih i građevinsko obrtničkih radova na izgradnji teniskih terena na teniskim terenima "Varteks" Varaždin u Zagrebačkoj 91B, Varaždin. Teniski tereni će se graditi na k.č. 3929/3 k.o. Varaždin. Površina postojeće parcele iznosi 1.941 m2.

- Na parceli je nekad bilo malonogometno-rukometno igralište, a pokraj te parcele se nalaze zemljani teniski tereni. Na navedenoj parceli izgradila bi se dva dodatna teniska terena s tvrdom podlogom i LED rasvjetom. Namjena građevine je sportsko rekreacijska - navodi se u natječaju.

Procijenjena vrijednost izgradnje teniskih terena, bez poreza, iznosi 144.150 eura.

Prema uvjetima, rok završetka izvršenja je 100 dana, a okvirni planirani datum početka je 4. studeni 2024. Rok za dostavu ponuda ili zahtjeva za sudjelovanje je 15. listopada.

Dodajmo da je u kolovozu potpisan ugovor o izgradnji nove teniske dvorane na obližnjoj parceli.

>> U rujnu u Varaždinu kreće izgradnja nove, moderne dvorane za tenis

- Novom dvoranom konačno ćemo dobiti primjerene uvjete za daljnji razvoj tenisa u Varaždinu. Za godinu dana imat ćemo dvoranu s tri terena i pratećim sadržajima koja će biti dostojna Varaždina, grada sporta u kojem se ulaže u infrastrukturu za razvoj različitih sportova, od nogometa, atletike, momčadskih dvoranskih sportova pa eto sada i tenisa - rekao je tada gradonačelnik Neven Bosilj.

teniska_dvorana_lokacija_zagrebacka.jpg