Za Tomislava Medveda se zbog ozljede nije do posljednjeg trenutka znalo hoće li danas biti u sastavu

Golijada u Dunjkovcu Pretetincu, Varteks spasio bod u 6. minuti nadoknade vremena

| 20.11.2016. u 15:38h | Objavljeno u Sport

Čak osam golova vidjeli su gledatelji na današnjem susretu u Dunjkovcu Pretetincu, gdje su se u sklopu 14. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin sastali domaći Međimurec i vodeći Varteks. Završilo je rezultatom 4:4, nakon što je Varteks poslije 12 minuta igre imao prednost od 2:0, a na kraju je bod osvojio golom Dominika Broza u šestoj minuti sudačke nadoknade vremena.

Varteks je došao u vodstvo golom Dominika Broza u 6. minuti, a na 2:0 povisio je Tomislav Harmicar u 12. minuti nadmetanja. Nakon toga je domaćin do kraja prvog dijela postigao tri gola i na odmor se otišlo rezultatom 3:2. u 79. minuti golom Deana Glavice Varteks je poravnao na 3:3, da bi u 87. minuti domaćin ponovno došao u vodstvo 4:3, no Dominik Broz je svojim drugim golom na susretu u 90+6 minuti poravnao na konačnih 4:4 i donio bod Varteksu.

U županijskom derbiju Novi Marof je pobijedio u Gojancu domaću Plitvicu 2:0, a strijelci su bili Tomislav Vidović u 19. i Dominik Zeko u 75. minuti susreta.

Jutros je u Čakovcu domaća Sloga pobijedila Zadrugar rezultatom 5:1, poluvrijeme 3:0. Gol za goste postigao je Dario Prlog u 63. minuti nadmetanja.