Momčad Artmetala Junajted

Golijada Kostanjevca na 38. Zimskom prvenstvu Varaždina u malom nogometu

| 21.12.2017. u 13:09h | Objavljeno u Sport

Okončan je i treći natjecateljski dan 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017. S nove tri utakmice seniorskog te isto toliko veteranskog turnira ušlo se u srednju fazu prvoga kruga po skupinama.

Hudek Trgotrans se „vratio u život“ nakon nes(p)retnog poraza od Jelene Trade. Protiv OPG-a Srpak iz Palinovca slavili su Biljevčani 3:0, svi golovi postignuti su u zadnjih 10 minuta (Hruškar, Krasniqi, Lukavečki).

Klesarstvo Martinčević & Q-Servis Benkus iz Novaka najugodnije je iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira. Nakon super uvjerljivih 6:0 protiv Bake iz Gojanca, ekipa iz Novaka je pobijedila i prošlogodišnjeg finalista Artmetale Junajted, 2:1. Josipović i Belcar bili su strijelci za „Martinčeviće“, Sačer je smanjio još do poluvremena, ali u nastavku nije bilo novih pogodaka.

Artmetali su dojam popravili u svojoj drugoj utakmici večeri, protiv Buffeta Mladost predvođenog Darijom Jertecom. Bilo je čak 6:2, no zapravo je to bila vrlo neizvjesna utakmica, u čiju se zadnju minutu ušlo s minimalnih 3:2. Junajted je doduše visoko poveo, 3:0 (Gluhak, Malnar, Katalenić), ali je Buffet Mladost u nepunoj minuti preko Jerteca i Brlenića smanjilo na 3:2. U završnici je iz igre izvučen i vratar, što je u posljednjih 50 sekundi kaznio najprije Glavica, pa Gluhak, na kraju i Malner, za (pre)visokih 6:2.

U veteranskom programu neizvjesno je bilo samo između Pivnice Stari mlin i FE Lacia. Presudio je jedan pogodak, Skupnjaka u drugoj minuti nastavka. Eurotransporti Kostanjevec su bili super raspucani protiv veterana Varteksa (9:0), prednjačio je trostruki strijelac Liber, dva je dodao Trtinjak (zabili i Habek, Herceg, Mikić i Hranić), dok je Lepoglava na krilima dvostrukog strijelca Hutena slavila protiv Kluba 45 rezultatom 5:1. Za Lepoglavu su zabili i Frketin, Kušter i Druško, za Klub 45 Nenad Blaži.

Magma Pan kup nastavlja se večeras, s novih šest utakmica. Po prvi puta predstavit će se Graditeljstvo Merkaš iz Donje Šemnice, nove dvije utakmice odigrati i Jelena Trade, a sjajne će biti i obje veteranske utakmice – Hudek protiv Kostanjevca, Bilikum kontra Radičeka.

SRIJEDA, 20.12.2017. - REZULTATI

REZULTATI UTAKMICA
18:00    HUDEK TRGOTRANS (Biljevec) - OPG SRPAK (Palinovec)    3:0
18:40    ARTMETALI JUNAJTED - KLESARSTVO MARTINČEVIĆ Q-SERVIS BENKUS     1:2
19:20    (VET) PIVNICA STARI MLIN (Trnovec) - FE LACIO (Varaždin)    1:0
20:00    ARTMETALI JUNAJTED (Varaždin) - BUFFET MLADOST (Biškupec)    6:2
20:40    (VET) NK VARTEKS VETERANI - EUROTRANSPORTI KOSTANJEVEC    0:9
21:20    (VET) LEPOGLAVA - KLUB 45 (Varaždin)    5:1

ČETVRTAK, 21.12.2017.

RASPORED UTAKMICA
18:00    GRADITELJSTVO MERKAŠ (Donja Šemnica) - UŠR VIŠNJICA
18:40    OPG SRPAK (Palinovec) - JELENA TRADE (Koprivnica)
19:20    FOTEX (Varaždin) - GRADITELJSTVO MERKAŠ (Donja Šemnica)
20:00    CB MAROCCHINO (Varaždin) - JELENA TRADE (Koprivnica)
20:40    (VET) HUDEK TRGOTRANS (Biljevec) - EUROTRANSPORTI KOSTANJEVEC (Hraščica)
21:20    (VET) CB BILIKUM (Varaždin) - OPG RADIČEK PETGRAD NIKOTRADE (Koprivnica)