Gold gradnja obranila naslov na 12. memorijalnom malonogometnom turniru „ Dragutin Ribić - Riba“

Varaždinske vijesti | 1.7.2024. u 10:18h | Objavljeno u Sport

Gold gradnja obranila prošlogodišnje prvo mjesto na 12. Memorijalnom malonogometnom turniru „ Dragutin Ribić - Riba“

Društvo za sportsku rekreaciju Salinovec organiziralo je jučer 12. Memorijalni malonogometni turnir „ Dragutin Ribić – Riba “.

Dragutin Ribić – Riba je bio jedan od ponajboljih nogometaša našeg kraja, velika čast nam je to što je bio aktivan član DSR Salinovec od prve sekunde pa do kraja svog kratkog života.

Sudjelovalo je deset ekipa i to Gregur Invest, VIL – gradnja – DŠR Salinovec, Gold gradnja, Vrbno, Trakošćan, Market Barbara, Z.O.O. Grabrovec, GEP Plavi lavovi, SI Monting i Elektromont M.

Prvo mjesto i 50% od kotizacije, pehar i prijelazni pehar kojeg je za ovu priliku od drva izradio umjetnik Dario Horbec osvojila je ekipa Gold gradnje, drugo mjesto 30 % od kotizacije i pehar osvojila je ekipa Elektromont M, dok su treće mjesto, pehar i 20% od kotizacije osvojili igrači iz ekipe Market Barbara.

Najbolji strijelac turnira je bio Jurica Maloić iz ekipe Market Barbara, a najbolji golman turnira je bio Alen Đurman iz ekipe Gold gradnja. Treba napomenuti da su nagrade predavali unuci pokojnog Ribe, a prijelazni pehar predao je tajnik DŠR Salinovec Stjepan Četrtek.