Gimnastički klub Vindija ostvario vrhunske rezultate na 33. Višebojskom prvenstvu Hrvatske Foto: GK Vindija

Gimnastički klub Vindija ostvario vrhunske rezultate na 33. Višebojskom prvenstvu Hrvatske

vv | 6.5.2024. u 10:47h | Objavljeno u Sport

Gimnastički klub Vindija ponosno objavljuje izvanredne rezultate postignute na nedavno održanom 33. Višebojskom prvenstvu Hrvatske u ritmičkoj gimnastici. Ovaj uspjeh samo potvrđuje izvrsnost i predanost članica kluba, kao i njihove trenerice Ree Strnad.

Tamara Artić zasjala je na vrhu postolja osvojivši prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji. Anđela Jergan, juniorka, zauzela je šesto mjesto te ostvarila C status juniorske reprezentacije, što je veliki uspjeh za mladu gimnastičarku te predstavlja veliko priznanje za njezin trud.

Eva Kocijan, mlađa juniorka, oduševila je svojim nastupom osvojivši prvo mjesto i stekla je A status juniorske reprezentacije za narednu godinu što predstavlja sjajan početak njezine karijere. Leoni Premužić, mlađa kadetkinja, postigla je sjajan uspjeh zauzevši treće mjesto.

Sutkinje GK Vindije na Prvenstvu Hrvatske bile su Maja Selak i Veljka Radošević.

Ovi sjajni rezultati otvaraju vrata novim izazovima i prilikama za gimnastičarke Kluba Vindija. Tamari Artić u svibnju predstoje važni nastupi na Europskom Kupu u Bakuu, Svjetskom Kupu u Portimau te Europskom prvenstvu u Budimpešti, dok će Eva Kocijan i Leoni Premužić biti razmatrane za sudjelovanje na Balkanskom prvenstvu na temelju svojih izvedbi na 33. Višebojskom Prvenstvu Hrvatske.

Gimnastički Klub Vindija nastavlja s ponosom podržavati svoje članice na njihovom putu prema uspjehu i nastavlja graditi svoju reputaciju kao jedan od najuspješnijih gimnastičkih klubova u Hrvatskoj.

Galerija slika