Susret Hrvatske i Japana Foto: Mario Šamec

Futsal reprezentacija u Areni Varaždin igra kvalifikacijski susret protiv Albanije

HNS/VV | 22.1.2021. u 19:35h | Objavljeno u Sport

Hrvatska A futsal reprezentacija dolazi u Varaždin odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Albanije, za odlazak na SP 2022 u Litvi. Reprezentivci dolaze u Varaždin u nedjelju, 24. siječnja, a susret će se odigrati u srijedu, 27. siječnja, u 19 sati u velikoj dvorani Arene Varaždin, bez gledatelja zbog postojećih epidemioloških mjera.

Reprezentacija Albanije dolazi u ponedjeljak, 25. siječnja, a odsjest će u varaždinskom hotelu Park Boutique, dok će hrvatska reprezentacija biti smještena u hotelu Turist. Hrvatska reprezentacija će odigrati susret uz suorganizaciju ŽNS-a Varaždin.

- Nećemo imati previše vremena od okupljanja do prve utakmice protiv Albanije, niti poslije pred susret s Danskom. Međutim, ne tražimo alibi niti mislimo bježati od uloge favorita. Svjesno smo naše kvalitete, ali jednako tako znamo da to moramo potvrditi na terenu. Uostalom, maksimalno uvažavamo oba protivnika, pogotovo u kontekstu činjenice da danas u futsalu više ne postoje lagane utakmice. Vjerujem, međutim, u našu momčad i znam da će dečki pružiti maksimum, a u tom slučaju možemo se nadati pobjedama na startu kvalifikacija - rekao je izbornik Hrvatske, Marinko Mavrović.