FOTO Vindija i drugi susret zaredom sredila Labradu, slijede kvalifikacije za Prvu ligu Foto: Krešimir Đurić

FOTO Vindija i drugi susret zaredom sredila Labradu, slijede kvalifikacije za Prvu ligu

| 27.6.2021. u 16:10h | Objavljeno u Sport

Možda lakše nego što se znalo i očekivalo, Vindija je uvjerljivo svladala Labradu 1971 Žurko i na gostovanju (91:68) i jučer na domaćem terenu gdje je još uvjerljivije svladala goste sa 109:63.

Unatoč tome što je jedan od mlađih startera u seniorskoj momčadi KK Vindije, Matija Pavlic je još jednom bio najbolji strijelac momčadi i zabio čak 30 koševa u slavlju na domaćem terenu u Graberju.

Drugi strijelac varaždinske momčadi bio je pojačanje iz Hermesa Analitice Kristijan Šutalo koji je zabio 15 koševa, slijede ga Luka Čevra s 13 koševa, Manuela Novak koji je stigao iz ludbreškog Grafičara je zabio 12, dok su po 11 koševa Luka Jerešić i Jona Ostoić, dok je kapetan Tibor Kovačić zabio 7 koševa, a Petar Kelemen šest. 

Iako se još ne zna gdje će se održavati kvalifikacijski turnir za plasman u Prvu ligu, Vindija prema Hrvatskom košarkaškom savezu lobira da to bude Arena Varaždin, a turnir bi se trebao održati od 30. lipnja do 4. srpnja. Odluka o domaćinu turnira će biti obznanjena u ponedjeljak, 28. lipnja.

Označeno u