Vidovec je imao vodstvo sve do 50. minute, kada su Dabrovi preuzeli kontrolu nad susretom i na kraju pobijedili Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Vidovec u sjajnoj atmosferi ipak nije uspio iznenaditi Dabrove

| 15.3.2017. u 21:11h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 je u večerašnjem susretu četvrtfinala hrvatskog rukometnog Kupa, u sjajnoj atmosfri, pred oko 900 gledatelja u školsko sportskoj dvorani u Vidovcu, pobijedila sastav Vidovca rezultatom 30:27, poluvrijeme 15:12 za domaćina i tako se treći put zaredom plasirala na završnicu hrvatskog kupa u Umagu u svibnju ove godine.

U 7. minuti zaiskrilo je pred golom Vidovca, nakon čega je crveni karton dobio kapetan Dabrova Jurica Vidaček, zbog, kako su pokazali suci, namjernog udaranja laktom suparničkog igrača ,a svaka je momčad ostala i s po jednim igračem manje na terenu.

Domaćin, koji je bolje ušao u utakmicu, dok su gosti bili impresionirani atmosferom u dvorani, vodio je do 45. minute kada je Marin Šipić izjednačio a 20:20, a u 51. minuti ponovno golom Marina Šipića GRK Varaždin 1930 je prešao u vodstvo 24:23.

Na kraju je do izražaja došla bolja tjelesna priprema ali i kvaliteta gostujućeg sastava, kojeg je s klupe prvi puta vodio Siniša Radujković, koji je bio pomoćni trener u stožeru Vladimira Vujovića, koji je u ponedjeljak sporazumno raskinuo suradnju s klubom.

Najučinkoviti kod domaćina bio je Kristijan Štefičar s 9 golova, a isti broj golova je kod Dabrova postigao Marin Šipić.