FOTO: Varaždinski Starr donirao pakračko - lipički klub

| 3.12.2015. u 16:48h | Objavljeno u Sport

Članovi varažinskog STK Starr, Ronald Ređep i Tomislav Japec posjetili su STK Lipa u Filipovcu. Tom prigodom donijeli su ovom novoosnovanom klubu vrijedne poklone u vidu stolnoteniskih mrežica, drva i guma za rekete te loptica. Na donaciji se zahvalio Igor Sigeti, predsjednik pakračko - lipičkog kluba rekavši kako će nova sportska oprema umnogome pomoći u treninzima i aktivnostima kluba, a posebno u radu  s djecom.

U pakračko-lipičkom klubu okuplja se petnaestak rekreativaca i zaljubljenika u ovaj sport, a početkom studenog počeli su s treninzima za djecu do 10 godina. Okupljaju djecu iz Lipika, Filipovca i Pakraca koji redovito treniraju tri puta tjedno, a nagodinu ih čekaju i prva natjecanja stoga je donacija stigla u prave ruke.

- Veseli me što smo ovdje jer me to podsjeća i na vlastite početke u stolnom tenisu. Kontaktirali su me putem Facebook stranice mog kluba zamolivši za pomoć, na što smo odmah reagirali budući da naš varaždinski klub promiče razvitak i unapređenje stolnoteniskog sporta kod djece i mladih. Oprema koju smo poklonili neka im bude zamah i motiv za daljnje treniranje, a nadam se da će se i druga djeca uključiti u rad stolnoteniskog kluba - rekao je Ređep."

Galerija slika