FOTO Varaždin i Šibenik odigrali zamiljivu utakmicu, koja je završila bez pobjednika, dva gola Šege Foto: Krešimir Đurić

FOTO Varaždin i Šibenik odigrali zamiljivu utakmicu, koja je završila bez pobjednika, dva gola Šege

| 20.8.2022. u 20:25h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice u Varaždinu, završilo je bez pobjednika 2:2. Sudac Jović zvižducima je ispraćen s travnjaka u tunel. Igrači Varaždina su uz pljesak navijača napustili teren. Bio je to susret u kojem je Varaždin imao 58 posto loptu u svom posjedu, uputio 3 udarca u okvir gola i 10 udaraca prema golu, dok su gosti imali 7 udaraca u okvir gola i 10 prema golu. U kornerima je bilo 9:3 za Šibenik.

U trećoj miniuti nadoknade Čanadi je pucao s 18 metara pod gredu, Zelenika je izbacio u korner.

Četiri minute sudačke nadoknade vremena.

U 89. minuti Varaždin je tražio kazneni udarac je rje u 16 metara srušen Perić, ali sudac je pokazao da nema govora o kaznenom udarcu.

U 87. minuti kod Šibenika umjesto Čurića u igri je Krekiović.

U 85. minuti umjesto Ba na terenu je Belcar.

U 82. minuti bit će korner za Varaždin s lijeve strane, kraći prekid ukazuje se pomoć jer je Ba ostao ležati na travi. ba napušta teren uz pljesak s tribina.

U 78. minuti izmjena kod Šibenika, umjesto Čopa na terenu je Kvesić.

U 77. minuti opomenut je Filip Brekalo.

U 73. minuti izmjene kod Varaždina, umjesto Brodića i Urate u igri su Perić i Brekalo.

U 68. minuti kazneni udarac za Šibenik, Stanić je srušio Delića u kaznenom prostoru. Delić će izvesti i kazneni udarac i poslati Zeleniku u lijevu, a loptu u desnu stranu gola. U 69. minuti rezultat je 2:2.

U 66. minuti dvije izmjene kod Šibenika, ušli su Vidović i Čanadi.

Utakmici je nazočno 2 632 gledtatelja.

U 60. minuti Elezi je pucao s oko 20 metara, Rogić boksao loptu.

U 55. minuti opomenut je Patrick Salomon.

U 52. minuti opomenut je Matić. Iz slobodnog udarca s oko 25 metara Teklić je pogodio vratnicu, a odbijenu loptu Elezi je poslao u gredu. Velika sreća za goste.

GOOOOL Varaždin vodi 2:1, a strijelac je opet šego koji je s oko 20 metara sjajnim udarcem pogodio lijevi gornji kut gola Rogića.

U 48. minuti opomenut je Matija Kolarić.

Počelo je drugo poluvrijeme, Šibenik je krenuo sa centra.

Uoči početka drugog dijela dvije izmjene kod Varaždina umjesto pece u igri je Luka Jelenić, a umjesto Lusavca na terenu je Mato Stanić. kod Šibenika nema promjena u odnosu na početak utakmice.

Kraj prvog dijela na odmor se odlazi rezultatom 1:1. S obzirom na viđeno rezultat je dobar po Varaždin jer su gosti imali opasnije situacije pred golom Zelenike.

Minuza sudačke nadoknade vremena.

U 41. minuti opomenut je Elezi.

U 39. minuti nakon kornera Šibenika s lijeve strane glavom je s desetak metara pucao Bernardo Matić, ali je Zelenika sjajno obranio. Novi korner za goste. nema opasnosti po gol Varaždina.

U 37. minuti korner za goste s lijeve strane. Nema opasnosti po gol Zelenike.

U 36. minuti opomenut je Mario Čurić.

U 35. minuti Peco je pucao s oko 25 metara, Rogić je bez poteškoća uhvatio loptu koja je išla u njegovu desnu stranu.

U 34. minuti nakon greške obrane Varaždina lopta je došla do Delića, koji je snažno pucao iz blizine, ali je Zelenika obranio udarac.

U 31. minuti Urata je pucao s 18 metara, iznad gola.

GOOOOL U 29. minuti utakmice Varaždin je izjednačio a strijelac je bio Michele Šego, koji je loptu primio u desnoj strani kazenog prostora od Ba te prizemnim udarcem loptu poslao u lijevu stranu gola Rogića.

U 28. minuti kormeer za Varaždin s lijeve strane, izveo ga je Teklić.

U 24. minuti Šibenik je poveo 1:0, golom Duje Čopa, koji je nakon akcije gostiju iz neposredne blizine ubacio loptu u mrežu Zelenike.

U 22. minuti Šego je sam i neometan sa 16 metara pucao pored desne vratnice gola Rogića.

U 17. minuti Čop je bio u dobroj prilici, kod lijeve stative gola Varažfina, nakon ubačaja s desne strane, ali je loptu poslao pored gola.

U 14. minuti nakon ubačaja Čopa s lijeve strane Delić loptu glavom sa četiri metra šalje preko gola.

U 12. minuti korner za Šibenik s desne strane.

U 11. minuti greška obrane Varaždina, loptu je prihvatio Delić i sa 16 metara pucao po zemlji, ali je Zelenika sjajno obranio. Korner za goste s lijeve strane.

U 10. minuti opomenut je Pellumbi.

U 8. minuti korner za Varaždin se desne strane, bez opasnosti po gol gostiju.

U 6. minuti gosti su tražili kazneni udarac zbig starta Demira Pece u kazneom prostoru nad jednim igračem gostiju, ali nakon VAR provjere utakmica je nastavljena.

U 50 sekundi susreta opomena Duji Čopu zbog prekršaja nad Elezijem.

prije početka utakmice pljesak s tribina za kapetana Igora Postonjskog koji prati utakmicu u društvu obitelji na zapadnoj tribini. Na semaforu je bila njegova fotografija uz poruku Điđi čekamo te.

Šibenik je počeo u narančastim dresovima u sastavu: Rogić, Mesa, Matič, Perić, Salomon, Čurić, Mina, Delić, Arai, Matić, Čop.

Varaždin je utakmicu počeo u plavim dresovima u sastavu: Zelenika, Pelumbi, Brodić, Teklić, Šego, Lusavec, Peco, Kolarić, koji je i kapetan momčadi, Ba, Elezi i Urata.

Varaždin je jučer ostao bez još jednog igrača, na treningu se ozlijedio Jozo Stanić.

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a njegov asistent je Jerko Crnčić iz Vrbovca. Delegat je Ivan Bračko iz Koprivnice, a kontrolor suđenja Dalibor Conjar iz Osijeka.

Sudac je Fran Jović iz zagreba, pomažu mu Hrvije Radić iz Splita i Luka Pušić iz Zagreba, dok je četvrti sudac Marino Majstorović iz Splita.

Na Gradskom stadionu u Varaždinu po kišovitom vremenu, uz tempretauru zraka od 18 celzijevih stupnjeva u 18 sati i 29 minuta počeo je susret 6. kola SuperSport HNL između Varaždina i Šibenika.