FOTO Varaždin bez problema svladao Petra Zrinskog, Ivančica preokretom svladala Mladost (Đ) Foto: Martin Novosel

FOTO Varaždin bez problema svladao Petra Zrinskog, Ivančica preokretom svladala Mladost (Đ)

vv | 9.10.2023. u 07:44h | Objavljeno u Sport

U prvom kolu Druge muške lige Sjever, Varaždin je na domaćem terenu svladao Petra Zrinskog s uvjerljivih 96:57. Već od prve četvrtine se vidjelo da će ovo biti prilično jednosmjeran susret, Varaždin je imao prednost nakon prvih 10 minuta od 32:10, a ta je prednost do kraja utakmice samo još narasla na plus 39.

Skoro svi igrači Vindije su se upisali u strijelce, a najbolji po učinku su bili Luka Čevra sa 16 koševa, Filip Majdak sa 15 koševa, Lovre Štambuk sa 14 koševa, Petar Košćak sa 13 koševa i Kruno Smontara sa 10 koševa, dok je najviše koševa za goste zabio K. Pandur sa 17.

Ivančica je također slavila na domaćem terenu sa 81:75 protiv novog člana lige Mladosti iz Đurđevca. Momčad iz Ivanca se morala dosta namučiti i svladala je svog protivnika tek u posljednjoj četvrtini djelomičnim rezulatom 34:15, s obzirom da je nakon tri četvrtine gubila 47:60. Najbolji strijelac u redovima Ivančice bio je Luka Putar sa 26 koševa, a pored njega su dvoznamenkasti bili još Filip Rožman i Dean Herceg sa 19 koševa svaki.

U sljedećem 2. kolu, Varaždin gostuje kod Bjelovara, dok će Ivančica biti domaćin Podravcu iz Virja.