FOTO Uvjerljive pobjede Nedeljanca i Poleta (T), Novi Marof slavio golom Harmicara Foto: Martin Novosel

FOTO Uvjerljive pobjede Nedeljanca i Poleta (T), Novi Marof slavio golom Harmicara

| 29.10.2022. u 17:53h | Objavljeno u Sport

Nedeljanec je danas gostovao kod Dubravke-Zagorca u Turčinu u sklopu 11. kola Elitne lige i upisao osmu pobjedu s kojom su zasjeli na sam vrh tablice barem na jedan dan. Slavili su s 3:0. Golove su za Nedeljanec zabili Tomislav Medved u 36. i 66. minuti susreta te Luka Modrić u 54. minuti susreta. U 70. minuti susreta dolazi do propusta redarske službe i rukovoditelja osiguranja pa tako u ograđeni dio i tehnički prostor ulazi domaći navijač, točnije bivši predsjednik kluba Ivan Trtinjak, u namjeri da ukaže na sudački propust i situaciju da su navijači vidjeli da je lopta prešla gol liniju u prilici za postizanje pogotka domaće momčadi.

Još jedna momčad koja je slavila danas i preskočila Bednju na trećem mjestu tablice je trenutno drugoplasirani Polet (T) koji je slavio 4:1 na gostovanju kod Zelengaja. Već nakon prvih 45 minuta su vodili sa 2:0 golovima Denisa Bartolca u 11. i Renata Sakača u 13. minuti, Leon Špoljar je smanjio prednost gostiju na 2:1 golom u 33. minuti, dok su preostala dva gola za Polet (T) zabili Renato Sakač u 88. i Nikola Katalenić u 90+1 minuti za konačnih 4:1.

Novi Marof je kod kuće dočekao momčad Jalžabeta i slavio s minimalnih 1:0. Jedini gol na susretu pao je u 45. minuti kada je gol vrijedan tri boda zabio Tomislav Harmicar.

Nedjeljni susreti, 14:00 sati.

Plitvica - Polet (C)

Bednja - Mladost (M)

Budućnost - Ivančica