FOTO Uspješno održano 10. izdanje Crazy Hill Trail utrke, sudjelovalo 413 trkača

vv | 12.3.2024. u 09:45h | Objavljeno u Sport

U sklopu Welcome spring festivala u subotu je u Ludbregu održano deseto izdanje Crazy Hill Trail utrke u organizaciji BSV-a Ludbreg. Okupilo se 413 trkača iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a održana je i Canicross utrka sa psima.

Trčalo se na tri staze. Crvena (RED) staza duga je 34 kilometara, plava (BLUE) 16 kilometara te zelena (GREEN) 10 kilometara. Sve tri staze prolaze šumskim putevima i makadamom.

U utrci na 34 kilometara pobjedu je odnio Josip Meštrić, drugi je bio Zoran Križanić, a treći Matej Nidorfer. Kod žena je najbrže do cilja stigla Matea Grabovica, druga je bila Kristina Tenšek, a treća Anita Lacković. Na 16 kilometara prvo mjesto je osvojio Krešimir Mrčela, drugo Matija Crnković, a treće Mateo Ledinski. U ženskoj kategoriji najbrže je u cilj ušla Martina Štrkalj, druga je bila Gabrijela Šalković, a treća Mateja Golenja.

U utrci na 10 kilometara prvi je bio Ino Šepec, drugi Tomislav Šalamon, a treći Željko Dubravec. Kod žena je prvo mjesto osvojila Lucija Sačer, drugo Jelena Dolenec, a treće Valerija Mihac Jertec.

U Canicross utrci prvi je sa svojim psom bio Tilen Strmšek, drugi Enis Brkić, a treći Tomislav Vuk. Kod žena je sa svojim psom prva u cilj ušla Paula Vrdoljak, druga je bila Irena Smojver, a treća Anja Gluvić.

Označeno u