FOTO Uređeni prostori NK Varteksa u Hrašćici uz pomoć Grada i ŽNS-a Varaždin

VV | 24.2.2023. u 09:01h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Klupske prostorije Nogometnog kluba Varteks u Športskom centru Hrašćica primjereno su uređene. Ukupna vrijednost investicije u uređenje prostorija bila je oko 13.273 eura (100.000 kuna).  Grad Varaždin i Županijski nogomet savez sufinancirali su radove svaki sa  3981 eurom (30.000 kuna), a ostatak su pribavili vrijedni članovi NK Varteks i donatori.

Predsjednik kluba Siniša Fučkar izvijestio je gradonačelnika Grada Varaždina dr. sc. Nevena Bosilja o završetku radova , a poslao je i fotografije koje svjedoče o prijašnjem i sadašnjem stanju tih prostora. Gradonačelnik Bosilj je pohvalio rad predsjednika i ostalih članova NK Varteks.

- Ovo je lijep primjer kako se može puno dobroga napraviti. Takav odnos prema klubu izrastao je na vjernosti i odanosti prema klubu, njegovoj prošlosti i osjećaju da sami članovi pa i navijači mogu samoinicijativno puno toga napraviti. Uprava i vrijedni članovi Nogometnog kluba Varteks zaslužuju svaku pohvalu i mogu poslužiti ostalima za primjer. Mi ćemo to svakako znati cijeniti – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

U Športskom centru Hrašćica uređene su svlačionice, sanitarni čvorovi i tuševi, mini kuhinja , prateće prostorije i ulazni dio. U takvim uvjetima NK Varteks, koji ovih dana odigrava pripremne utakmice pred nastavak sezone u 3. NL Sjever, može svakako računati na nastavak dobrih igara i borbu za sam vrh ligaške ljestvice.