PPD Zagreb je večeras u Varaždinu došao do prve pobjede nad Veszpremom nakon 16 godina

FOTO: U Varaždinu prva pobjeda PPD Zagreba nad Veszpremom

| 10.12.2016. u 18:37h | Objavljeno u Sport

U utakmici 14. kola SEHA Gazprom lige večeras je u varaždinskoj dvorani na Dravi, pred oko 2 tisuće gledatlja, momčad PPD Zagreba pobijedila aktualnog prvaha SEHA lige i viceprvaka Europe momčad Telekom Veszprema iz Mađarske 27:23, poluvrijeme 13:10.

Trener PPD Zagreba Silvio Ivandija z današnji susret nije mogao računati na ozlijeđene Domagoja Pavlovića, Stipu Mandalinića i Lovru Jotića. Kod gostiju zbog ozljeda nije bilo Ivana Sliškovića i Mirka Alilovića, Cristiana Ugaldea i Blaža Blagotinšeka.

Zagrebaši su otvorili utakmicu s 4:0, a na poluvremenu su imali tri gola prednosti. Vratar PPD Zagreba Ivan Stevanović te je na kraju sakupio čak 14 obrana, no i svi ostali igrači dali su svoj obol prvoj pobjedi nad Veszpremom nakon punih 16 godina.

Najučinkovitiji kod PPD Zagreba bili su Zlatko Horvat s 5, te Luka Šebetić i Dobrivoje Marković sa po četiri gola, a kod Veszprema sedam je golova postigao Dragan Gajić.

Igače Prvog plinarskog društva Zagreb očekuje susret 11. kola SEHA Gazprom lige u kojemu će u utorak 13. prosinca u dvorani u Varaždinu ugostiti makedonski Vardar.  Početaksusreta bit će u 17 sati.

Galerija slika