Zajednička fotografija prije susreta u kojem su Mladi bili boji od Starih Foto: Dražen Novosel

FOTO: U 50. tradicionalnom susretu ekipa Mladih bolja od Starih

| 21.12.2016. u 16:01h | Objavljeno u Sport

Momčad Mladih, sastavljena od aktualnih igrača trećeligaša Varaždina, pobijedila je ekipu Starih, u kojoj su nastupili bivši igrači Varteksa i Varaždina, rezultatom 3:2.

Tom je utakmicom, odigranom na terenu s umjetnom travom stadiona Varteksa, nastavljena tradicija odigravanje susreta Stari – Mladi, a koja je započela prije 50 godina,

Golove za Mlade postigli su Golubar, Jagačić i Drožđek, dok su za Stare strijelci bili Glavica i Brezovec. Nakon susreta održano je tradicionalno druženje u prostorijama stadiona, kojem su, na inicijativu umirovljenog varaždinskog novinara i nekadašnjeg golmana Varteksa Krunoslava Kruljca, nazočila i četiri igrača Varteksa, Stanko Crnković, Ivan Pintarića, Ivan Ilić Boba i Janko Miljenović, koji su 1961. godine igrala u polufinalu Kupa bivše države protiv Hajduka, te pobijedili splitski klub 2:0 i time plasirali se u finale u kojem su izgubili od Vardara.

Njima je predsjednik Varaždina Stjepan Cvek uručio kalendare i čestitao na ostvarenim rezultatima, uz želju da i današnja momčad Varaždina u budućnosti bude također uspješna.