FOTO Susjedski derbi Plitvice (S) i Drave-Ajax bez pobjednika, Zadrugar slavio protiv Čeva Foto: Martin Novosel

FOTO Susjedski derbi Plitvice (S) i Drave-Ajax bez pobjednika, Zadrugar slavio protiv Čeva

VV | 9.4.2022. u 20:19h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 18. kola Prve ŽNL, odigran je susjedski derbi između Plitvice (S) i Drave-Ajaxa u kojem nije bilo pobjednika. Obje momčadi su zabile po jedan gol u 1:1 remiju.

Drava-Ajax je povela u 22. minuti susreta pogotkom Marina Ružića, dok je domaćin u 38. minuti susreta remizirao golom Tina Horvata. Čak 11 žutih kartona je podijeljeno u današnjem susretu, četiri za domaćine i čak sedam za gostujuću momčad.

Zadrugar je na domaćem terenu svladao Čeva sa 3:1. Prvi gol je pao u 4. minuti susreta kada je Zadrugaru 1:0 vodstvo donio Antonio Kolak, Nino Marković je zabio za 2:0 vodstvo Zadrugara u 70. minuti susreta, Čevo je pogotkom Krešimira Bobeka u 74. minuti susreta, dok je konačnih 3:1 postavio Mihael Bukovčan u 85. minuti susreta.

Obreš je na domaćem terenu dočekao posljednju momčad lige, varaždinsku Mladost, i slavio sa 2:1. Neočekivano, Mladost je prva došla do vodstva pogotkom Edija Velagića u 22. minuti, ali je Obreš do kraja susreta preokrenuo pogotcima Filipa Pavlica u 34. i Dine Kresingera u 76. minuti susreta.

Sutra su na rasporedu susreti Mladosti (S) i Poleta (T), Beretinca i Sloboda (T), Mladosti (M) i Poleta (C) te Slobode (Vž) i Novog Marofa. Sve utakmice će se igrati u 16:30 sati.