Uređene su dvije nove kupaonice u seniorskim svlačionicama, naglasio je Smernjak Foto: Dražen Novosel

FOTO: Počeli radovi na adaptaciji stadiona Varteksa u Zagrebačkoj ulici

| 22.2.2017. u 10:53h | Objavljeno u Sport

Kako bi što spremnije dočekao dvije utakmice Europskog nogometnog prvenstva U-17, četvrtfinale i finale, te finalni susret hrvatskog nogometnog Kupa, djelatnici Zajednice sportskih udruga grada Varaždina rade na adaptaciji stadiona Varteksa u Zagrebačkoj ulici.

- Trenutačno izvodimo radove koje financiramo vlastitim sredstvima, a koje smo osigurali uštedama na energentima i na ljudstvu, jer sve poslove koje možemo odrađujemo s vlastitim zaposlenicima, zajedno s vanjskim tvrtkama - rekao je uvodno voditelj sportskih objekata Zajednice sportskih udruga grada Varaždina Stjepan Smernjak.

- Uređujemo dvije potpuno nove svlačionice za mlađe uzraste, zatim dvije nove kupaonice u svlačionicama seniora. Isto tako potpuno nova bit će i sauna, a uredit će se i unutrašnjost svih prostorija na stadionu. Na vanjskom dijelu objekta skidamo stare reklame koje su bile na istočnoj tribini, na južnoj tribini uredit ćemo reklamne panoe, koji su bili uređeni za posljednju utakmicu, ali su već su dotrajali. Zajednica će na ove zahvate utrošiti između 200 i 500 tisuća kuna, koje, budimo realni, uzimamo iz drugih objekata - naglasio je Smernjak dodajući da će se rekonstruirati i rasvjeta, što znači zamjenu dotrajalih rasvjetnih tijela na reflektorima, te napraviti servis agregata, a što će odraditi djelatnici HEP-a.