FOTO Skakači u vis na Korzu oduševili varaždinsku publiku, slavio lanjski pobjednik Foto: Krešimir Đurić

FOTO Skakači u vis na Korzu oduševili varaždinsku publiku, slavio lanjski pobjednik

| 1.6.2023. u 22:15h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Na popularnom varaždinskom Korzu, Trgu kralja Tomislava, večeras je održana je po drugi put zanimljiva atletska priredba „Korzo Jump“ na kojoj je nastupilo osmero atletičara, skakača u vis iz Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Irana i Hrvatske.

Natjecanje su otvorili zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković i ponajbolja varaždinska atletičarka Jana Košćak. S preskočenih 216 centimetara pobijedio je Alen Melon, hrvatski reprezentativac iz Pule koji je time ponovio prošlogodišnji uspjeh.

Drugo mjesto zauzeo je Keyvan Ghanbarzadeh iz Irana, a treće Emir Rovčanin iz Srbije. Medalje najboljima podijelio je Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina.

Mnogobrojna varaždinska publika na središnjeg gradskom trgu posebnu podršku dala je domaćem atletičaru iz AK Sloboda Roku Farkašu. Priredbu su organizirali entuzijasti iz AK Sloboda uz pomoć Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, a program se odvijao u sklopu programa kojeg je Grad Varaždin pripremio pod nazivom „Ljeto u Varaždinu“.