FOTO Razvitak i Mladost (VT) pobijedili svoje utakmice i odgodili odluku o prvaku za posljednje kolo Foto: Martin Novosel

FOTO Razvitak i Mladost (VT) pobijedili svoje utakmice i odgodili odluku o prvaku za posljednje kolo

| 29.5.2022. u 21:16h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 25. kola Druge ŽNL, Razvitak je mogao gostujućom pobjedom protiv Podravca (Sv) potencijalno već danas osvojiti naslov prvaka uz uvjet da Mladost (VT) odigra remi protiv Lepoglave. Razvitak jest pobijedio Podravca (Sv) sa 5:2, ali je pobjedu upisala i Mladost (VT) koja je svladala Lepoglavu sa 2:0.

U utakmici Razvitka i Podravca (Sv), rezultat je nakon prvih 45 minuta bio 3:2 za gostujući Razvitak. Domaćin je prvi poveo golom Nikole Petrića u 16., na 1:1 je izjednačio Tomislav Rak u 35. minuti, za 2:1 prednost Razvitka je zabio Željko Jug u 37. minuti, a drugim golom Nikole Petrića u 42. minuti je rezultat izjednačen na 2:2, ali je Marin Lotar gostima donio prednost od 3:2 golom u 44. minuti susreta. U drugom poluvremenu, Razvitak je potvrdio pobjedu golovima Denisa Božića u 54. minuti i drugim golom Željka Juga u 57. minuti susreta. 

Mladost (VT) je na domaćem terenu u Varaždinskim Toplicama svladala Lepoglavu golovima Marsela Bedekovića koji je pogodio mrežu gostiju u 27. i 56. minuti. Lepoglava je susret završila sa 10 igrača jer je Mateo Husnjak zaradio dva žuta kartna, prvi u 52. minuti zbog nesportskog ponašanja, tj. povlačenja protivničkog igrača za dres i drugi u 74. minuti zbog preoštrog starta.

U preostalim susretima, Orač je slavio kod Lunjkovca sa 3:0, Dinamo (B) je bio bolji od Novakovca sa 6:1, dok je Nova Ves remizirala 2:2 s Radničkim.