FOTO Razvitak i dalje prvi dva kola uoči kraja prvenstva, pobjeda Lunjkovca kod Dinama (B)

VV | 22.5.2022. u 21:54h | Objavljeno u Sport

Dva kola prije kraja, Razvitak je i dalje prvi na tablici u Drugoj ŽNL, a u tome je pomogla i današnja pobjeda na domaćem terenu protiv Poleta (M) sa 2:0. Pobjedu je Razvitku u Čičkovini donio Marin Lotar golovima u 7. i 8. minuti susreta.

Drugoplasirana Mladost (VT) je također slavila i to na gostovanju kod Orača u Petrijancu gdje su upisali 4:1 pobjedu. Mladost (VT) je povela u 9. minuti susreta autogolom Denija Žnidarića, Boris Levatić je povisio na 2:0 u 16. minuti, na 2:1 je smanjio Ivan Telebar u 34. minuti susreta, ali je Marsel Bedeković golovima u 38. i 44. minuti susreta povisio na konačnih 4:1. Mladost (VT) je utakmicu završila s igračem manje jer je Zlatko Planinc dobio dva žuta kartona, prvi u 47. minuti (nesportsko ponašanje) i drugi u 87. minuti (također nesportsko ponašanje).

Radnički je na domaćem terenu slavio protiv Podravca (Sv) sa 5:2. Vedran Hižak je zabio za 1:0 prednost Radničkog u 4. minuti, Sven Hošteter je u 11. minuti susreta izjednačio na 1:1, nakon toga su Radnički zabili golove Marin Šafarek u 38. minuti, Boris Crnković u 40. minuti te Goran Jagić u 59. i 75. minuti susreta, ali je Nikola Petrić u 88. minuti smanjio na konačnih 5:2.

Lunjkovec je gostovao kod Dinama (B) i slavio s minimalnih 1:0, a pobjednički gol je bio djelo Petra Progovečkog u 65. minuti susreta. Ipak, pobjeda Lunjkovca je bila u desetkovanom izdanju jer je Dominik Balija zbog dva žuta kartona, oba u 90+3 minuti susreta, prvi za napucavanje lopte u prekidu igre i drugi zbog pljeskanja sucu utakmice zaradio isključenje.

U susretu Mladosti (Š) i Lepoglave odigran je remi 2:2.