FOTO Prva ŽNL: Razvitak i Sloboda (T) pucački raspoložene, Zadrugar svladao Čevo Foto: Martin Novosel

FOTO Prva ŽNL: Razvitak i Sloboda (T) pucački raspoložene, Zadrugar svladao Čevo

| 4.9.2022. u 20:23h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 3. kola Prve ŽNL vidjeli smo čak dva susreta u kojima su domaćini zabili čak osam golova svojim protivnicima. Razvitak je s 8:0 svladao Beretinca, dok je Sloboda iz Tužnog s 8:1 svlada svog imenjaka iz Varaždina sa 8:1.

Za Razvitak iz Čičkovine su golove postigli Željko Jug u 2. i 58. minuti, Alberto Sinani u 15. i 55. minuti, Zlatko Pavliš u 32. minuti, Marko Grčić u 44. minuti, Tomislav Rak u 66. minuti te Luka Delić u 86. minuti susreta.

Sloboda (T) je imala manji broj strijelaca od Razvitka, ali je zato Leon Slunjski postigao hat-trick golovima u 2., 27. i 58. minuti, dvostruki strijelci su bili Dominik Biškup golovima u 6. i 26. te Branislav Slunjski golovima u 35. i 75. minuti, dok je zadnji gol za domaćina postigao Dino Poplatnik u 78. minuti, a počasni gol za varaždinsku Slobodu je zabio Matija Huzjak u 82. minuti susreta.

Za razliku od Razvitka i Slobode (T), Zadrugar se mučio s realizacijom, ali svejedno svladao svoje protivnike Čevo s rezultatom 2:0. Pogotke za Zadrugar su postigli Igor Štimac u 19. minuti te Dario Struški u 90. minuti iz kaznenog udarca. Čevo je utakmicu završio s igračem manje jer je prije branjenja kaznenog udarca, golman gostiju, Sebastijan Slunjski u 88. minuti zaradio čak dva žuta kartona zbog prigovora glavnom sucu, a gosti su također u 88. minuti ostali i bez fizioteraupeta Matije Libera na klupi koji je isključen također zbog prigovora na suđenje.

U utakmici Mladosti (VT) i Drave-Ajaxa je domaća Mladost svladala goste s 2:0 golovima Marsela Bedekovića u 33. minuti te Borisa Levatića u 48. minuti susreta.